E-MtbTest, troba la teva btt elèctrica! Dissabte 17 març

Data: 17/03/2018 Data: 17/03/2018 Horari: 10:00 - 13:30

 

TestEbike17032018

Dissabte 17 de març E-Mtb Test:

Any nou bici elèctrica! Encara no t’has decidit? el 2017 ja s’ha vist el potencial de les bicis elèctriques, si encara no les has provat no et perdis el test que farem el dissabte dia 17.

La bici elèctrica ens obra un món de possibilitats, si gaudeixes baixant però les pujades no t’agraden? ets amant del mountain bike però per problemes de salut t’han prohibit fer esforços excessius? vols gaudir de rutes més relaxadament? arribar més lluny amb el mateix esforç? mil i una circumstàncies que poden convertir la bici elèctrica en la teva nova companya d’aventures.

Al E-Mtb Test tindrem bicis de test de les marques Orbea i Specialized perquè les puguis provar, amb motors de les marques més representatives, Shimano, i Brose. És indispensable inscriure’s per reservar la bici de test.

Les places són limitades a 10 persones,  mentre posem les bicis a punt a la vostra mida, us explicarem els secrets de les bicis elèctriques, diferències de motors, com les hem de fer servir, com assisteix al pedaleig…

Tot seguit anirem a fer un circuit d’aproximadament dues hores, amb diferents tipus de terreny per poder comprovar el comportament de les bicis i la seva versatilitat. Al tornar a la botiga farem un petit esmorzar.

Participa en el E-Mtb Test i et beneficiaràs de condicions especials per comprar la teva bici elèctrica.

Hora d’inici i punt de trobada:  a les 09:45h del matí ens trobarem al pati de la botiga

Preu: 5€ inclou, bici de test, ruta i esmorzar

INSCRIPCIONS: com que s’ha d’escollir bici i talla us demanem que passeu per la botiga o envieu un mail  a sergio@biciescapa.com per reservar la vostra plaça, si teniu cap dubte podeu trucar al 937451074 i demaneu pel Sergi. Inscripcions limitades per la disponibilitat de bicis de test. S’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Si el test es vol fer amb pedals automàtics cada participant ha de dur els seus

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista

IMG-20180122-WA0006logoinsta