Matinal i col·loqui amb David de la Cruz – Escapa amb la Marató de TV3

Data: 03/12/2016 Data: 03/12/2016 Horari: 09:30 - 13:00

delacruz mallot vermell

El proper dissabte 3 de desembre i dins els actes de la Marató de TV3, tindrem amb nosaltres el David de la Cruz. Si quan ens va venir a veure el febrer del 2015 l’anomenàvem jove promesa del ciclisme sabadellenc, aquesta temporada com a corredor del equip Etixx-Quick Step ha aconseguit estar en boca de tots els amants del ciclisme, en proclamar-se vencedor de la novena etapa de la Vuelta a España al alto del Naranco i alhora aconseguir lluir el preuat mallot vermell de líder, encara que fos per una jornada. I amb un fantàstic resultat final dins el top 10.

Si voleu saber què se sent creuant en primer lloc la meta, com es prepara per afrontar aquest tipus de carreres o com és el dia a dia d’un corredor en un equip professional, acompanya’ns el dissabte dia 3 i en David ens ho explicarà en primera persona. Farem primer una petita sortida d’uns 30 kms pels voltants de Sabadell i al tornar al pati de la botiga farem un vermut – col.loqui on seguirem xerrant amb ell.

escapa_amb_lamarato_ok-05 mida blog

Aquesta activitat s’emmarca en els actes de la Marató de TV3, que aquest any va dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, és pera això que per participar-hi us demanem la vostra col.laboració a través de la compra solidària del bidó de la Marató que tindrà un cost de 10€, import que en la seva totalitat es destinarà a la Marató.

Dia: dissabte 3 de desembre

Hora: 9:45 sortida de carretera per estirar cames (Sabadell-Sentmenat-Castellar-Matadepera-Sabadell)  i 12h vermut – col.loqui

Lloc: el pati de la botiga

Preu: compra mínima d’un bidó solidari “Escapa amb la Marató de TV3”

Inscripcions: feu clic al botó “Inscriu-te” de dalt a la dreta per reservar plaça (indica a comentaris si vindràs a la sortida amb bici i col.loqui o només al col.loqui)

Fes clic a “Inscriu-te” (a dalt a la dreta) i acompanya’ns!

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista

delacruz meta naranco