Ports mítics de l’Ariégeoise. 23-24 de setembre

Data: 23/09/2017 - 24/09/2017 Data: 23/09/2017 - 24/09/2017 Horari: 07:00 - 20:00

09-23-17 Arieja

AQUESTA SORTIDA QUEDA POSPOSADA DE CARA A LA PRIMAVERA, HO SENTIM

Vols gaudir d’una de les zones pirinenques amb més afició ciclista? Acompanya’ns els propers 23 i 24 de setembre a fer els ports de l’Arieja. No et perdis aquests dos dies de ciclisme en estat pur!

Gaudirem en dos dies de 210kms i 4800m de desnivell positiu en uns paratges espectaculars. No t’ho perdis! i recorda portar un “desarrollo” adient per fer ports d’alta muntanya.

Sortirem divendres dia 22 direcció Tarascon on tenim reservats uns apartaments. Així dissabte ja serem a lloc i podem començar a pedalar havent esmorzat. Nosaltres pujarem cap al allotjament a les 21:30h al tancar la botiga, però si preferiu anar-hi més aviat no hi ha problema, ja arribarem.

 

1a etapa 125kms i 2900m+ 

Dissabte 23 sortirem cap a les 9 del matí de Tarascon i anirem a buscar els següents ports:

– Col de Port                          – Col de Urbens                          – Col de Caugnous

– Col de Saraille                    – Port de Lers                             – Col d’Agnes

 

2a etapa 85 kms i 1900m+

Diumenge 24 arrencarem també cap a les 9, després d’un bon esmorzar. L’etapa serà una mica més curta per acabar a l’hora de dinar i poder baixar tranquil·lament a la tarda. Aquest cop farem el Pas de Souloumbrie i el Plateau de Beille.

Per acabar de passar una bona jornada ens entaularem per dinar i comentar les batalletes ciclistes, que el cap de setmana haurà donat per molt.

  • Preu de la sortida: El preu de la sortida és de 85€ i inclou, dues nits d’allotjament amb esmorzar, furgoneta d’assistència durant la ruta, avituallament en ruta i tracks.
  • No inclou: transport d’anada i tornada fins a Tarascon ni sopar del divendres i dinars del dissabte i el diumenge, heu de comptar aproximadament uns 60€ per aquests àpats.
  • TransportCotxes particulars / furgoneta d’Escapa d’assistència amb eines i avituallament en ruta.
  • Hora i lloc de trobada: divendres 22 al vespre a Mèrcus (al costat de Tarascon)

Feu clic al botó “inscripcions” (a dalt a la dreta) per reservar la vostra plaça. Places limitades a 20 persones. L’activitat es portarà a terme amb un mìnim de 10 inscrits. Per formatlizar la inscripció es pot fer el pagament dels 85€ a la botiga o a través de la pàgina web clicant aquí.

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista

ARIEGEOISE_2 mida ok